Kurser och Priser

Klasser

Lördagar 8.45-10.15 Ashtanga yoga Träningsbutiken Dalby.  10 gånger  kostnad 1500 kr (1300kr för de som är medlemmar i Träningsbutiken), alternativt kan man köpa ett 5-kort för 750 kr. Gratis att prova på en gång, meddela mig via SMS till 0767641501 eller mail till marie@yogametta.se om du vill komma och prova på.

Nedanstående yogaklasser ingår i Träningsbutikens kursutbud, för priser och betalningsinfo se deras hemsida.

Onsdagar 17.30-18.45 Styrkeyoga (inspirerat av Ashtangayoga) i Träningsbutiken i Dalby

Inspirerad av ashtanga yoga som är den mest fysiskt krävande yogaformen. Vi gör rörelserna i ett sammanhängande flöde. Fokus på styrka, men ger också smidighet och balans samtidigt med mental avkoppling. Passar alla, man behöver inte vara rörlig i kroppen för att börja med yoga, ingen är ”för stel” för att vara med.

Onsdagar 18.45-19.45 Stretchyoga (Yin yoga) med Mindfulness

Mindfulness är att vara helt närvarande med det som händer just nu. Vi gör så mycket utan att tänka, av gammal vana. Med mindfulness vi får ett verktyg att stanna upp, tänka efter, komma ur gamla reaktionsmönster, känna att vi är tillräckligt bra och därmed hitta ett större tålamod med både oss själva och andra. Passet inleds med yin yoga en långsam yogaform där positionen hålls 3-5 minuter under vilka vi slappnar av och låter vävnader sträckas ut med gravitationens hjälp. Att hålla positionerna länge och samtidigt slappna av möjliggör en passiv förlängning av muskler, bindväv, senor och ligament. Passet avslutas med en guidad meditation under vilken man kan sitta i olika positioner, på stol eller utöva meditationen liggande.

Lördagar 10.15-11.15 Stretchyoga  (Yinyoga ) i Träningsbutiken i Dalby 

För dig som öka rörlighet i muskler och bindväv i ett lugnare tempo. Passar utmärkt efter andra träningsformer som löpning och styrketräning. Utvecklar smidighet samtidigt som det ger mental avkoppling. Man behöver inte vara rörlig i kroppen för att börja med yoga ingen är ”för stel” för att vara med.

Grupperna är öppna för alla och min ambition är att ge var och en personlig vägledning under lektionen.

Avgifter betalas in på bankgiro 891-2297 eller Swishas till 123-2440964 Yogametta AB

Jag ger också privatlektioner  pris 600 kr.

För anmälan eller förfrågningar kontakta mig, marie@yogametta.se